Контакти

Начало » Контакти

Централен офис:
Варна 9000
ул. Евлоги Георгиев бл. 9, ап. 56
мобилен: 0888/800488
мобилен: 0899/567844
e-mail: office @ igcbg.com

 

Търговски представител Бургас:
Красимир Кралев
мобилен: 0885/315618